Λίγα Λόγια

Το Dev Blog είναι ένα προσωπικό ιστολόγιο στο οποίο δημοσιεύω σημειώσεις, τεχνικές και λύσεις σε προβλήματα σχετικά με προγραμματισμό για web. Η ιδέα για το ιστολόγιο αυτό ξεκίνησε από την ανάγκη να έχω μια «βιβλιοθήκη» με άρθρα ή τεχνικές που με έχουν βοηθήσει προσωπικά στο παρελθόν. Προγραμματίζω κυρίως σε Scala και PHP ενώ έχω εμπειρία και σε .NET.  Από Frameworks χρησιμοποιώ κυρίως το Play Framework με Scala, το Yii ενώ έχω εμπειρία σε Sitecore. Από συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) χρησιμοποιώ κυρίως Drupal με πολλά custom modules για πιο πολύπλοκα έργα και για πιο απλά έργα WordPress.

Ελπίζω τα άρθρα του DevBlog.gr να βοηθήσουν φίλες και φίλους προγραμματιστές :). Αν έχετε κάποια ιδέα – ερώτηση ή αν έχετε εντοπίσει κάποιο λάθος, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Τέλος, αν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις, ακολουθήστε το DevBlog στο Twitter @DevBlogGr

 

Disclaimer / Copyright Notice
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας που περιλαμβάνει  άρθρα και εικόνες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του DevBlog.gr, εκτός από περιπτώσεις όπου θα αναφέρεται το αντίθετο. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναδημοσίευση του περιεχομένου του DevBlog.gr χωρίς την πρότερη συγκατάθεσή μου. Αν επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε μέρος ή ολόκληρο άρθρο του DevBlog.gr, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.